Skip to content

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€ | ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ-ΠΑΡΑΔΟΣΗ 1-3 ΗΜΕΡΕΣ | ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2692029145

Για να γνωρίσουν τα παιδιά σας το μαγικό κόσμο του αθλήματος της χιονοδρομίας, μέσα από έναν συνδυασμό διασκέδασης, ομαδικότητας, επαφής με το βουνό. Ολα αυτά, μέσα από εξειδικευμένα αθλητικά προγράμματα, που έχουν ως στόχο την επαφή όλο και περισσότερων παιδιών με το άθλημα, το βουνό και την φύση.

Το πακέτο θα περιλαμβάνει ολοήμερες προπονήσεις Σάββατο ή Κυριακή στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων σε κύκλο τουλάχιστον 8 προπονήσεων και παροχή εξοπλισμού (σκί,μπότες,μπατόν) για όλη την σεζόν. Οι αθλητές θα εξελίξουν την τεχνική, την δύναμη και την αντοχή τους μέσα από εναλλασσόμενα προπονητικά προγράμματα ( ski σε πίστα, ski σε παγωμένο τερέν, ski με slopes, με χρονομέτρηση, πόρτες, βιντεοσκόπηση αθλητών κατά την εκτέλεση των ασκήσεων ώστε να γίνει προβολή και διορθώσεις, κ.τ.λ)

Η προπόνηση θα ξεκινά 10:00 π.μ το πρωί και θα ολοκληρώνεται στις 15:00 μ.μ λίγο πρίν το κλείσιμο του κέντρου. Η προπονητική μονάδα θα διαρκεί 5 ώρες και στην μέση της, θα υπάρχει ημίωρο διάλειμμα για ελαφρύ φαγητό, ρόφημα και ξεκούραση.

Ο αθλητής θα πρέπει να βρίσκεται στον χώρο της σχολής τουλάχιστον ένα τέταρτο πριν την έναρξη της προπόνησης με την κάρτα και τον εξοπλισμό του. Σε περίπτωση καθυστέρησης θα πρέπει να έχει ενημερωθεί ο προπονητής ή ο υπεύθυνος σχολής.

Σε περίπτωση ασθένειας ενημερώνουμε τουλάχιστον από την προηγούμενη ημέρα.

 • Η σχολή δεν ευθύνεται για τα καιρικά φαινόμενα και σε περίπτωση άσχημων καιρικών συνθηκών ή απότομης αλλαγής του καιρού, η προπονητική μονάδα θα μεταφέρετε για άλλη ημέρα.
 • Η σχολή δύναται να αντικαταστήσει πιστοποιημένο επίσημο εκπαιδευτή της σε περίπτωση που εκείνη κρίνει ή υπάρξει πρόβλημα στον πρώτο, με άλλον με τα ίδια χαρακτηριστικά.
 • Όταν ανακοινωθούν και επίσημα οι ημέρες των προπονήσεων, σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης κάποιου αθλητή σε κάποια προπονητική μονάδα, θα ανακοινωθεί μία Κυριακή ως αναπλήρωση της προπονητικής μονάδας που χάθηκε.
 • Οι συνοδοί, γονείς ή κηδεμόνες είναι αυστηρά υπεύθυνοι για τα παιδιά στο βουνό τις ώρες εκτός της προπόνησης.

Η Ακαδημία Σκί απευθύνεται σε ηλικίες από 5-15 ετών σε (που γνωρίζουν τα απολύτως βασικά τουλάχιστον φρένο με snow plough και χρήση baby lift (τουλάχιστον 1ο μάθημα) . Τα παιδιά χωρίζονται σε groups μέχρι τον αριθμό των 10 ατόμων max. O διαχωρισμός των παιδιών στις ομάδες, θα γίνεται βάση του επιπέδου και της ηλικίας τους.

Όσα παιδιά επιθυμούν να συμμετέχουν θα πρέπει γνωρίζουν τα απολύτως βασικά τουλάχιστον φρένο με snow plough και χρήση baby lift (τουλάχιστον 1ο μάθημα) .

Για την χειμερινή σεζόν θα δημιουργηθούν τέσσερα τμήματα:

 1. Baby Kids Play: Για αρχάριους μαθητές από ηλικία 4,5-6 ετών.
 2. Kids Play αρχάριο: Για αρχάριους μαθητές 6-8 ετών.
 3. Level 1: Το παιδί μπορεί να πάρει καρεκλάκι ή πιατάκι (με βοήθεια) και να κάνει στροφές με snow plough. Για ηλικίες 6-10 ετών.
 4. Level 2: Το παιδί μπορεί να κάνει παράλληλο σκί σε εύκολες και μέτριες  πίστες και να ελέγξει την ταχύτητα και το φρενάρισμα του. Για ηλικίες 10-15 ετών.
 • Εξοπλισμός : σκί, μπατόν, μπότες, κράνος, μάσκα, γάντια, μπουφάν και παντελόνι αδιάβροχα, ισοθερμικά. ( για να προμηθευτείτε τα παραπάνω επικοινωνήστε με το κατάστημα μας στα Καλάβρυτα).
 • Σακίδιο : παγούρι με νερό, 1 φρούτο, μπάρα δημητριακών ή σοκολάτα, 1 σνάκ, αντηλιακό, κινητό ( όσοι δεν διαθέτουν να δώσουν τον αριθμό του υπεύθυνου).
 • Οι αθλητές οφείλουν να έχουν την ημερήσια κάρτα τους πρίν από την ώρα έναρξης του μαθήματος.
 • Σε περίπτωση ασθένειας, βήχα η πυρετού ενημερώνουμε και δεν παρευρισκόμαστε στην προπόνηση.
 • Σε περίπτωση προηγούμενου τραυματισμού ενημερώνουμε τον προπονητή.
 • Σε περίπτωση κάποιας αλλεργίας ενημερώνουμε τον προπονητή
 • Οι αθλητές ακολουθούν τις οδηγίες του προπονητή.

Το συνολικό κόστος για το σύνολο των προπονητικών μονάδων (τουλάχιστον 8), είναι 400€ για κάθε αθλητή, συμπεριλαμβανομένου σε αυτό και τον εξοπλισμό (Σκί, μπότες και μπατόν) του αθλητή.

Σε περίπτωση δεύτερου μέλους στην ίδια οικογένεια θα υπάρξει έκπτωση 10% και σε τρίτου μέλους και πάνω 15%. Η εξόφληση γίνεται με προκαταβολή του 50% του κόστους και ολική εξόφληση μέχρι τα μέσα του κύκλου των προπονήσεων.

*Μπορείτε να καταθέσετε την προκαταβολή σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς του 4 seasonsoutdoor.gr.

 • ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΘΝΙΚΗΣ IBAN “ GR 1301103640000036440099327”
 • ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: ΙΒΑΝ ” GR 5501713180006318135722831″

Μετά την κατάθεση των χρημάτων, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά (στο 26920-29145) για να μας γνωστοποιήσετε ότι πραγματοποιήθηκε η κατάθεση των χρημάτων, ή στείλτε μας μέσω email (στο [email protected]) το αποδεικτικό της κατάθεσης σας.

Καλάθι
Back To Top
Search
Translate »